KLINK     STUKADOORSBEDRIJF  

Restauratie

Een specialiteit van onze vakmensen is het restaureren van plafonds, muren en klassieke decoraties in voornamelijk monumentale panden.
Wij restaureren ornamenten, rozetten, lambriseringen, lijsten, haarden, zuilen en nog veel meer. Bij een restauratie voeren wij uiteraard ook reparaties uit, zoals scheuren in het plafond en loslatend pleisterwerk.

Een aanvullende specialiteit is dat wij ook productiewerk leveren. Dit is het exact kopiŽren van bestaande delen zoals lijstwerk, ornamenten en andere decoratieve elementen. Handig voor als er delen zijn beschadigd of verloren zijn gegaan. Voor meer informatie of foto's van productie kunt u eens kijken bij het onderdeel productie.

Voor stukwerk aan de binnen en buitenkant van woningen van 15 jaar of ouder, geldt het verlaagde BTW tarief van 6% in plaats van 19%.

Voor een foto overzicht van restauraties, kunt u kijken bij de foto's, of door op de rechterpijl onderaan de pagina te klikken

 

 

Jan Klink Jan Buschstraat 39 8022 DX Zwolle Tel: +31 6 51643083 K.v.k. Zwolle 59585 Btw-nr. NL0201.82.077.B02 info@janklink.nl

Alle getoonde werken, zijn door ons bedrijf uitgevoerd